Detalii firma

cod unic de inregistrare 22992660 cu sediul in Mun Motru

 

Termeni si conditii (Acord)

Trebuie sa ai cel putin 18 ani pentru a te inregistra si pentru a utiliza serviciile site-ului direct-imobiliare.ro. Inregistrarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisa.

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului direct-imobiliare.ro.

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii. Daca nu esti de acord cu termenii acestui Acord, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite de acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare acest acord. Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

Serviciul de monitorizare imobiliara direct-imobiliare.ro este valabil doar pentru Bucuresti

PUBLICAREA UNUI ANUNT.

Publicarea unui anunt imobiliar direct de catre proprietari pe portalul direct-imobiliare.ro este gratuita.

Toate anunturile publicate gratuit sunt verificate de catre operatorii nostri. Anunturile false sau anunturile publicate de mai multe ori vor fi sterse fara nici un preaviz. Sunt interzise ofertele imobiliare publicare de catre dezvoltatori 

Agentiile imobiliare trebuie sa poesteze anuntul in categoriile pentru agentii.

Fiecare agentie are dreptul la un numar limitat de anunturi gratuite

Pentru publicarea de anunturi nelimitate in categoria de “agentii” se va plati o taxa lunara.

INREGISTRARE.

Pentru a te inregistra trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date obligatorii. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica (telefonul, adresa de email, IP, etc.), precum si toate setarile facute de tine in contul tau vor fi folosite doar de catre proprietarii site-ului. Datele tale sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

CONTUL SI PAROLA.

Iti poti anula contul prin forumarea unei cereri in cadrul paginii de contact. La randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.

Contul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola o alegi singur si ai oricand posibiliatea sa o schimbi. Daca nu ai completat o adresa de email sau ai completat o adresa de email falsa sau incorecta, nu vei putea recupera parola, in cazul in care ai uitat-o si nu vei putea accesa contul tau de pe direct-imobiliare.ro.

Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi altei persoane accesul la site prin contul tau.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

AVERTISMENT IMPORTANT.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare prealabila:

Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu revinzi baza de date ori accesul la site prin contul tau.

Devenind membru, esti de acord ca in baza de date direct-imobiliare.ro.:

BLOCAREA CONTULUI

direct-imobiliare.ro iti va bloca contul in mod automat, fara nicio avertizare prealabila, in situatia in care contul tau este folosit de mai multe persoane diferite sau descoperim ca ti-ai creat un cont fictiv sau incerci sa abuzezi de serviciile noastre si incalci acest Acord.

NU EXISTA GARANTII.

direct-imobiliare.ro. ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:

PLATILE ONLINE.

Nu se provede rambursarea comenzilor finalizate in mod automat. Pentru a face asta trebuie sa ne contactati prin formularul de contact.

Pentru abonamentele recurente: In cazul in care se doreste dezabonarea, va rugam sa ne contactati prin pagina de contact.

RECLAMATII.

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact publicat pe site.

MESAJE PUBLICITARE.

Ne rezervam dreptul de a trimite mesaje promotionale din partea noastra, a partenerilor sau clientilor nostri.

Deasemenea orice utilizator inregistrat are posibilitatea sa-si sterga definitiv contul de pe acest site folosint formularul de contact si specificand acest lucru.

PREVEDERI GENERALE.

La inregistrare, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

AFLA PRIMUL

Urmareste-ne si afla cand se pune
un nou anunt

Secured By miniOrange