Idei de sufragerie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Idei de sufragerie

Idei de sufragerie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Dacă locuiești într-un apartament, probabil că te simți prins atunci când vine vorba de proiectare, mai ales dacă ești limitat de regulile de închiriere. Chiar dacă închiriați sau aveți spațiu scurt, puteți lăsa în continuare personalitatea și stilul dvs. să strălucească – indiferent de gustul sau bugetul dvs. Nu este necesar să cheltuiți o avere sau să angajați un designer – aceste idei de camera de zi ale apartamentului vă vor inspira pentru a maximiza potențialul apartamentului dvs. și pentru a vă face spațiul propriu, în același timp vă vor permite să vă recuperați depozitul!

1. Rame

apartment living room ideas green wall frames

Source: A Beautiful Mess

Treceți dincolo de albul de bază cu o culoare îndrăzneață și frumoasă. Folosind rame de la magazinul Thrift pentru textură și vopsea întunecătoare, creează un perete de accent impactant, care va servi ca fundal frumos pentru restul casei tale.

2. Nuanțe de albastru

apartment living room ideas dresser pictures

Source: Shutterfly

În casa ta, nuanțele de albastru pot evoca sentimente de pace și claritate. Indiferent dacă preferi drama albastru marin profund sau liniștea oului de roșu palid, vei găsi o nuanță de albastru potrivită pentru tine.

3. Plantator de agățat de bricolaj

apartment living room ideas pumpkin basket planter

Source: A Kailo Chic Life

Plantele sunt întotdeauna la modă. Iată un proiect distractiv, care faceți voi înșivă, pentru a aduce un pic de verde și o culoare populară în camera de zi a apartamentului. Puneți un dovleac fals într-o plantă agățată și vopsiți-l în roz. Acest proiect pune distracția în funky!

4. Spune-l cu perne

apartment living room ideas picture pillows

Source: Shutterfly

Adăugați confortul și culoarea deosebită în camera dvs. de zi cu pluș și perne decorative aruncate personalizate. Transformați fotografiile preferate sau ghilimelele inspirate în decorul casei. Și din moment ce sunt personalizate, le puteți face să se potrivească propriului dvs. stil personal.

5. Alb și luminos

apartment living room ideas chic couch

Source: Adore Magazine

Dacă proiectați pentru un spațiu mic precum un apartament, păstrarea mobilierului luminos și alb va face un drum lung pentru a face camera să se simtă mai deschisă și mai aerisită. Rafturile plutitoare și fardurile de culoare tonifiate cu bijuterii îmbină privirea.

6. Nu vă fie frică de culoare

apartment living room ideas fireplace pictures

Source: Shutterfly

Un simplu perete pictat solid poate servi drept fundal frumos pentru fotografiile preferate sau pentru peretele galeriei. Alegeți o culoare subtilă, care va îmbunătăți și nu va distrage atenția de la fotografiile și loviturile voastre.

7. Mai mult spațiu

apartment living room ideas knit pouf

Source: Helena Nord Elle Decoration

În loc să umpleți micul dumneavoastră living cu apartamente cu mobilier voluminoase, păstrați o pungă de podea la îndemână pentru scaune drăguțe, casual, care ocupă cu greu spațiul. O pungă din pardoseală tricotată este moale, de susținere și adaugă o notă de textură în cameră.

8. Colaj foto

apartment living room ideas collage photos

Source: Shutterfly

Fotografiile sunt cel mai bun mod de a vă personaliza spațiul. Profitați la maximum de spațiul de decorare limitat atârnând un colaj din toate preferatele voastre. Acesta este un mod ușor și accesibil de a afișa lucrurile care înseamnă cel mai mult pentru tine.

9. Viața vie

apartment living room ideas neons colorful

Source: Aww Sam

Este posibil să fiți blocați în pereți albi într-o închiriere de apartamente, așa că lăsați-vă personalitatea strălucitoare să strălucească cu mobilier și accesorii îndrăznețe. O canapea roz fierbinte, cu perne reci și colorate și un covor de coordonare sunt departe de a fi neclar.

10. Du-te pentru aur

apartment living room ideas gold coffee table

Source: Brite & Bubbly

Decorarea cu aur este super la modă chiar acum. Atinsurile metalice – în special aurii – pot adăuga un aspect de lux spațiului tău. O masă de cafea din aur, o puf de podea, o lampă și accente de aur pe pernele decorative adaugă un aspect bogat și aurit decorului tău.

11. Reflectați-vă

apartment living room ideas gold mirrors

Source: A Beautiful Mess

Adăugarea oglinzilor în micul tău living din apartament este o soluție excelentă pentru ca spațiul să se simtă mai mare, mai luminos și mai luminos. Aceste oglinzi geometrice rotunde din cupru și lemn vor face apel la estetica ta modernă de la mijlocul secolului.

12. Ranch Urban

apartment living room ideas cowhide

Source: Elements of Ellis

O fotografie uriașă de direcție pe perete și perne cu imprimeu de vaci sunt sigur că te vor face să te simți acasă la fermă. Adăugați blana faux, o masă laterală din butoi de whisky și accente neutre pentru a completa designul.

13. Covoare îndrăznețe

apartment living room ideas aztec rug

Source: Emily Loeffelman

Covoarele din zonă sunt o modalitate perfectă de a introduce culori îndrăznețe în designul apartamentului dvs. atunci când vi se solicită, de obicei, să păstrați pereții albi. Umpleți spațiile ciudate cu covoare pentru a aduce interes vizual și a defini o zonă.

14. Joacă-te cu texturi

apartment living room ideas weaving pillow

Source: A Beautiful Mess

Adăugați interes vizual oricărui spațiu adăugând textură. Perne cu textură realizate manual în culori pentru a se potrivi designului camerei tale de zi sunt un plus confortabil și confortabil la orice decor de casă.

15. Raft deschis

apartment living room ideas bookshelf ikea

Source: Freckle and Fair

Apartamentele sunt notoriu scăzute în spațiul de depozitare mult necesar. Așadar, combateți această problemă și folosiți spațiul vertical din camera de zi agățând rafturi deschise. Sunt mai puțin voluminoase decât un raft de cărți clasic și vă oferă o modalitate de a afișa creativ obiectele preferate.

16. Masă laterală stencilată din bricolaj

apartment living room ideas stenciled side table

Source: Girl Inspired

Acesta este proiectul perfect pentru micul tău living. Oferiți mobilierului de bază un pop de personalitate prin personalizarea acestuia cu propriul design unic de stencil.

17. Boho Chic

apartment living room ideas fluffy chairs poufs

Source: Gypsy Tan

Amestecarea culorilor și texturilor este total în trend acum. Mobilierile colorate împerecheate cu marmură și aur metalizat fac pentru un stil ecletic boho chic care te va face să te simți drept acasă.

18. Depozitare confortabilă

apartment living room ideas copper ladder

Source: A Beautiful Mess

Dacă proiectați pentru o cameră de zi cu un apartament cu un spațiu de depozitare redus, luați în considerare această scară decorativă, perfectă pentru a păstra păturile cele mai comode. Cuprul metalic este la modă, iar pătura dvs. va fi întotdeauna la îndemână.

19. O soluție clară

apartment living room ideas white

Source: Happily Curated Chaos and Shelby Soblick

Atunci când proiectați pentru o cameră de zi mică, o masă de cafea din plexiglas clar va servi scopul său, lăsând spațiul vizual larg deschis. Asocierea acestuia cu toate mobilierul alb și un covor simplu din zonă face ca spațiul să se simtă măreț la scară.

20. Spații înguste

apartment living room ideas wall floating table

Source: Hey Let’s Make Stuff

Aceasta este soluția perfectă pentru bugetul dvs. pentru camera mică. Dacă camera de zi a apartamentului tău are un spațiu limitat, instalează o masă îngustă de consolă. Oferă suficient spațiu de depozitare pentru decorul tău, fără a sacrifica un spațiu valoros.

21. Lumină și stratificată

apartment living room ideas blue pink gray

Source: House of Harper

Este posibil ca spațiul dvs. de zi mic să aibă spațiu, dar nu trebuie să fie scurt în stil! Covoarele stratificate, mobilierul supradimensionat și pernele colorate oferă acestui apartament din New York un design mare și îndrăzneț.

22. Abordare artistică

apartment living room ideas framed art

Source: Inspired by This

Nu te uita la un perete gol, plictisitor. Umpleți-l de la podea până la tavan cu o afișare masivă de artă. Păstrați-l coeziv alegând imprimeuri similare în culori și dimensiuni și aranjați-le într-un model de grilă pe perete.

23. Au un scaun

apartment living room ideas hanging chair

Source: A Beautiful Mess

Funcție pereche cu distracție prin agățarea unui scaun în camera de zi a apartamentului. Împrumută un punct focal atrăgător spre cameră și eliberează un spațiu valoros. Finalizează aspectul cu accente colorate, o canapea distractivă și funky și o mulțime de plante verzi.

24. Nebun Despre Plaid

apartment living room ideas buffalo plaid wall

Source: Lacey Placey

Pereții cu model pot lua un perete de apartament de la plictisitor la îndrăzneț. Amestecați un model de verificare a bivolului îndrăzneț pe pereții tăi cu carouri și farduri de culoare pe perne. Vei fi sigur că îi vei inspira pe toți cei care intră în casa ta.

25. Depozitare neașteptată

apartment living room ideas colorful pouf

Source: Lily Ardor

Nu veți crede niciodată că acest otoman de depozitare super mișto este de fapt supus unui covor cu cârpe și o găleată de 3,5 galoane! Este perfect pentru un spațiu mic, oferind culoare, textură și un loc atât de necesar pentru a stoca orice doriți.

26. Wild Wall Art

apartment living room ideas gold wall art

Source: Lily Ardor

Negrul, albul și aurul sunt la modă atunci când vine vorba de design, așa că de ce să nu le combinați pentru a face o declarație mare și îndrăzneață în camera de zi? Un zid negru solid este o surpriză – dar funcționează perfect ca fundal pentru o piesă de artă mare.

27. Doar esențiale

apartment living room ideas studio whites

Source: Patterns and Prosecco

Dacă proiectați pentru un spațiu mic de apartament, alinierea la piesele esențiale este extrem de importantă. Culorile neutre, arta simplă dar îndrăzneață și mobilierul ales cu grijă conferă acestui spațiu mic o tonă de caracter.

28. Verde cu invidie

apartment living room ideas green velvet couch

Source: Random Acts of Pastel

În această sufragerie modernă a apartamentului este o canapea strălucitoare, plină de casual, din catifea verde. Împerecheată cu atingeri de aramă și marmură, camera este transformată de la drab în dramatic. Un coș de bare de rulare adaugă o notă de rafinament fără a ocupa prea mult spațiu.

29. Stil tribal modern

apartment living room ideas retro boho

Source: Sarah Belle

Influența tribală a fost întotdeauna o inspirație pentru decorul casei, dar acest design modern folosește o paletă de culori neutre, cu atingeri de turcoaz și accente naturale. O mulțime de plante verzi și coșuri de răchită leagă privirea.

30. Out On A Ledge

apartment living room ideas floating wall

Source: Scissors & Sage

Dacă aveți pereți albi de apartament albați, luați în considerare agățările de flotări flotante pentru a afișa rame sau fotografii preferate ale familiei. Aceasta este o soluție simplă și rentabilă pentru a adăuga interes vizual cu decorul pereților din camera de zi.

31. Oglinda aurită

apartment living room ideas gold framed mirror

Source: Patterns and Prosecco

Luminează-ți o mică cameră întunecată, fă-ți spațiul să se simtă mai mare și adaugă un pic de dramă agățând o oglindă mare aurită peste canapea. Oglinzile sunt foarte comune, dar una unică poate adăuga personalitate întregii camere.

32. Distracție și Funky

apartment living room ideas colorful rag rug

Source: The Homesteady

Trăiește-ți mobilierul neutru și du-te îndrăzneț cu un covor colorat. Potriviți-vă accesoriile pentru camera de zi cu unele dintre culorile din noul covor pentru a-l menține coordonat. În acest exemplu, culorile pernelor aruncă răsună culorile din covor.

33. Perete plantator DIY

apartment living room ideas wall pots

Source: The Merrythought

Plantele sunt întotdeauna un plus popular pentru un spațiu de locuit. Ele pot fi chiar folosite pentru a crea o artă superbă de perete viu verde. Puteți utiliza orice număr de plante de interior, dar suculentele sunt o alegere ușor de îngrijit, cu întreținere redusă.

34. Accentuat în Teal

apartment living room ideas blue velvet chair

Source: Patterns and Prosecco

Puține culori au aceeași atracție ca ceaiul. Această culoare bogată, îndrăzneață, poate fi încorporată în camera de zi cu un scaun lateral cu ceainică și perne potrivite. Împerecheat cu neutre și alamă pentru un design excepțional de bogat.

35. Masă rotundă de cafea

apartment living room ideas round coffee table

Source: The Merrythought

Când vine vorba de decorarea camerei de zi, mobilierul potrivit poate face toată diferența. Dacă vă aflați cu o mulțime de spații pentru podea, o masă rotundă supradimensionată este o alegere excelentă – sunt ușor de decorat și extrem de funcționale.

36. Înapoi la negru

apartment living room ideas round pink ottoman

Source: Woman in Real Life

Uneori, este nevoie de un singur mobilier excepțional pentru a inspira întreaga cameră. O canapea de catifea neagră face o declarație mare și îndrăzneață într-o cameră altfel neutră. Accente subtile roz și galbene adaugă și mai multă dramă și interes.

37. Nimic decât neutru

apartment living room ideas white floor grey couch

Source: The Merrythought

Ne place mult culoarea, dar există ceva de spus și pentru frumusețea calmă și senină a unui living complet neutru. Albul, negrul, griul și maro se îmbină perfect. Rezultatul final este o cameră care arată curată, șic și neașteptată.

 

Content retrieved from: https://www.shutterfly.com/ideas/apartment-living-room/.