Cum sa alegi apartamentul ideal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Cum sa alegi apartamentul ideal

Cum sa alegi apartamentul ideal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Dacă sunteți gata să alegeți un apartament, sunteți într-o călătorie care ar trebui să fie atât distractivă cât și interesantă, va fi, de asemenea, o muncă grea. Este distractiv pentru că alegi unde te vei muta, ceea ce este în general asociat cu schimbări pozitive, un nou început, cu siguranță un stil de viață nou. Este o muncă grea să adunați și să analizați în mod logistic toate informațiile care duc la reducerea alegerii la câteva comunități, apoi, desigur, vizitând fiecare „finalist” înainte de a alege apartamentul potrivit pentru a suna acasă.

Va fi mult mai ușor să ajungeți la punctul în care sunteți gata să alegeți un apartament dacă faceți o abordare pas cu pas. Iată nouă pași simpli pentru a alege un apartament:

1. Alegeți o zonă

Un prim pas bun este să alegeți o zonă sau o locație în care credeți că doriți să locuiți. Zona dictează și controlează căutarea. Până la urmă, nu poți renunța magic la nici o clădire din zona în care vrei să te afli. Având o locație în minte limitează căutarea într-un mod adesea pozitiv și productiv. Dacă există mai multe zone care vă interesează, este în regulă, dar știți că veți avea mai multe opțiuni de rezolvat.

2. Delimitați ceea ce doriți

Decideți ce este important pentru dvs. într-un apartament.

How To Pick an Apartment | phillyaptrentals.com

Ce tip de clădire preferi? O clădire în care poți merge până la apartamentul tău (denumit uneori clădire de apartamente în stil grădină) sau o clădire cu ascensor înalt?

Ai nevoie de parcare? Aflați dacă este inclusă parcarea și dacă nu, dacă este disponibil și ce costă.

Atunci ia în considerare ce trebuie să locuiești, fie că este vorba despre magazine, transport în comun, parcuri, școli, lăcașuri de cult, restaurante, autostrăzi sau altceva. Decideți cât timp sunteți dispus să faceți o navetă.

De asemenea, veți dori să determinați dimensiunea apartamentului care va funcționa pentru dvs. Unii oameni delimitează camerele de care au nevoie, de exemplu, două dormitoare, o baie, bucătărie, living și zonă de luat masa. Alții gândesc în ceea ce privește filmările pătrate. Nu este corect sau greșit. Utilizați oricare dintre parametrii funcționează cel mai bine pentru dvs.

O altă considerație este stilul apartamentului. Preferi farmecul ciudat al unei clădiri vechi renovate? Sau există un alt stil de apartament care v-ar putea plăcea?

How to Pick an Apartment | Consider the Amenities | Phillyaptrentals

Ce zici de facilități? Unele dintre cele mai căutate apartamente oferă piscină și clubhouse, care sunt ideale pentru relaxare, lucru aproape de casă și întâlnirea cu vecinii. De asemenea, dacă nu există nici o spălătorie sau uscător în apartament, poate doriți să vă asigurați că facilitățile de rufe partajate sunt disponibile și convenabile. Alte facilități care ar putea fi importante pentru dvs. includ supravegherea securității 24 de ore și 7 și parcări ușor accesibile.

Dacă aveți o pisică, un câine sau orice alt animal de companie și doriți să le aduceți, adăugați asta la must-have-uri.

Lista dvs. ar trebui să includă servicii de administrare și întreținere bune, fiabile. Este ceva de care toată lumea are nevoie, dar nu orice comunitate de apartamente oferă.

3. Determinați ce vă puteți confrunta

Este un lucru să știi ce vrei, dar îți poți permite?

Există câteva ghiduri simple care vă ajută să determinați un buget de închiriere realist. Unul recomandă alocarea a 50% din venitul dvs. de acasă la cheltuieli esențiale, cum ar fi chirie, telefon, asigurări, utilități și produse alimentare, 20% la sută la cheltuieli financiare și obiective precum plăți, economii și investiții, și 30% la zi cheltuieli zilnice pentru lucruri precum călătorii, filme, cumpărături, mâncare la restaurante.

4. Efectuați o scanare rapidă a pieței de închirieri

Acum doriți să aflați ce este disponibil, unde este și cât costă. Pentru a face acest lucru, alegeți un ghid local de închiriere sau căutați online site-urile de apartamente. Puneți împreună o listă de apartamente care oferă totul pe lista de verificare.

5. Efectuați o verificare a realității

Acum știi ce vrei. De asemenea, înțelegeți cât de mult vă puteți permite să plătiți pentru asta și cât de mult ar putea costa.

How to Pick an Apartment | Figure Out The Financials | Phillyaptrentals

Din păcate, dacă îți plac majoritatea oamenilor, s-ar putea să nu existe o potrivire exactă între apartamentul tău ideal și ceea ce stârnește în buget. Deci, acum trebuie să luați în considerare compromisurile pe care sunteți dispus să le efectuați. De exemplu, s-ar putea să nu poți locui în cartierul cel mai trendy, dar poate ai putea găsi un apartament la mică distanță de acesta. În mod alternativ, visul unui apartament cu două dormitoare în care poți folosi unul pentru dormitorul tău și celălalt pentru un studiu nu poate fi la îndemână. Poate te poți descurca cu un apartament dintr-un dormitor, strecurându-ți biroul în colțul livingului sau al dormitorului.

După verificarea realității, ar trebui să aveți o definiție rafinată a apartamentului. Aruncați o altă privire la apartamentele care sunt disponibile în acest sens și veniți cu o listă adecvată de perspective.

6. Uită-te la Recenzii

Probabil doriți să vizitați doar apartamente care merită timpul dvs., așa că verificați recenziile online ale tuturor reședințelor potențiale de pe lista dvs. Acest proces vă poate ajuta să eliminați unele opțiuni care sunt slab gestionate sau întreținute sau zgomotoase.

7. Vizitați finaliștii

Ați făcut temele, așa că acum este timpul să vizitați finaliștii din lista de apartamente. Când o faci, uită-te dincolo de estetica la viabilitate. Asta înseamnă că te asiguri că te simți confortabil când mergi pe proprietate, personalul pare prietenos, te-ai putea imagina că locuiești acolo și respectă criteriile tale.

8. Comparați apartamente și puneți întrebări corecte

După vizită, probabil că doriți să comparați apartamente, printre altele, pe valoare și locație, stil de viață și reputație.

9. Citiți Contractul de închiriere

Vrei să citești contractul de închiriere și să te asiguri că ești confortabil. Asta înseamnă să verificați modul în care conducerea gestionează utilitățile, depozitul de garanție, asigurarea, modul de reînnoire a contractului de închiriere, condițiile de afișare a apartamentului când sunteți gata să continuați și mai multe întrebări de pus înainte de a semna un contract de închiriere.

În timp ce sarcina de a alege un apartament se poate simți copleșitoare, dacă îl descompun în acești pași, va fi mult mai ușor.

Pe măsură ce vă pregătiți pentru următoarea etapă din viața dvs. și începeți să vă pregătiți să vă mutați în noua casă, asigurați-vă că pregătiți și luați în considerare aceste strategii de ambalare.

Sperăm că acest articol vă oferă un început frumos. Închiriere fericită!

Content retrieved from: https://www.phillyaptrentals.com/how-to-pick-an-apartment/.