20 idei pentru o bucatarie mica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

20 idei pentru o bucatarie mica

20 idei pentru o bucatarie mica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Menținerea aspirațiilor sălbatice poate fi dificilă când vizionați pe piață case moderne compacte. Toate pot merge înot până când mergeți până la capătul unui hol și întrebați „Unde este bucătăria?”, Iar agentul imobiliar își deschide brațele și spune „Aceasta este bucătăria”. Înainte de a vă îndrepta spre ieșire, luați în considerare acel mic CAN poate fi frumos. Dimensiunile limitate reprezintă provocări în crearea unui spațiu funcțional și elegant, este adevărat, dar cele două obiective pot fi realizate în tandem. Aceste 50 de modele mici de bucătărie aduc sfaturi despre cum să faceți o bijuterie strălucitoare din spațiul de gătit restrâns, gândindu-vă în afara cutiei minuscule.

Jazz up plăci de bucătărie vechi cu autocolante modelate. Primul nostru design mic de bucătărie este acoperit cu gresie complexă monocromă și faianță care vă atrage în spațiul compact. Cu toate acestea, nu trebuie să porniți de la zero pentru a obține acest aspect, transferurile de plăci sunt o modalitate rapidă și rentabilă de a transforma un efect de gresie existent.

Eliberați spațiul sertarului și decorați pereții cu instrumente utile de bucătărie. Acest suport cuțit magnetic cu perete păstrează cuțitele de bucătărie din tăvile mici de organizare a bucătăriei și, în schimb, le mută pe afișaj. În această mică remodelare a bucătăriei, afișajul completează designul ascuțit al unui spate geometric.

Creați un loc de bucătărie încastrat. Această amenajare a bucătăriei cu un perete este amplasată în peretele despărțitor al unui apartament studio. Designul încastrat ascunde dulapurile de bucătărie departe de restul spațiului deschis, rezultând aproape o cameră separată.

Sursați mici aparate de bucătărie pentru a maximiza spațiul bancii. O plită cu inducție cu două inele lasă spațiu suplimentar pentru preparate și preparate în această mică bucătărie modernă. Micul baldachin de extractor lasă spațiul peretelui și mai spațios.

Adăugați finisaje de lux. Această bucătărie din marmură creează un aspect de rafinament prin centrul dulapurilor albe contemporane. Dulapurile de depozitare din lemn mai mari flanchează capătul rulării bucătăriei și întind spațiul superior, creând un cadru cald în jurul schemei cool.

Injectați puțină culoare. Dale frumoase tradiționale aduc o dungă de bucurie în acest design al bucătăriei albe în formă de L, completată de un ceainic clasic.

Instalați o piesă centrală atrăgătoare pentru a distrage atenția de la dimensiunile limitate ale camerei. Un ceas mare de bucătărie este o piesă ideală pentru a atrage ochiul și servește și o funcție practică. Ceasul analogic retro, cu caracteristică de calendar, cu aceste rafturi, este disponibil aici. Această bucătărie mică în formă de u, în stil country, folosește, de asemenea, decantoare de vin, borcane de depozitare, carafe și alimente uscate colorate pentru a extinde afișajul.

Dulapuri cu pereți duble pentru a profita la maxim de imobiliare verticale. Adăugarea într-un rând suplimentar de dulapuri de perete poate crește drastic spațiul mic de depozitare a bucătăriei.

Dă obiectelor de bucătărie o dublă utilizare. Acest mic spațiu de lucru greu oferă o serie de idei mici de depozitare a bucătăriei. Mini rafturile de vin susțin rafturile de scufundare a tavanului, un vas de amestecare din sticlă se dublează ca un suport pentru ouă proaspete și un ulcior de apă se întinde ca depozitare a ustensilelor de gătit.

Bara simplistă din lemn din această bucătărie alb-negru poate fi folosită ca o insulă mică de bucătărie pentru prepararea gătitului sau ca o masă mică pentru bucătărie. Două lumini suspendate de bucătărie cu suspendare redusă conferă plasamentului mai multă proeminență și permanență.

În această culoare bucătărie gri injectată, o insulă mică de culoare galbenă strălucitoare, cu scaune, se află sub raftul declarat, care ține paharele de vin la îndemână.

Fii creativ cu iluminatul. Luminile cu bandă LED creează o strălucire în jurul acestor dulapuri de perete, provocând un efect plutitor. Culoarea unităților dvs. poate străluci și ea; Bucătăriile cu accent galben fac o alegere înălțătoare pentru un loc micuț.

Dacă nu suporti căldura, ieși din bucătărie! Această arzătoare de culoare portocalie înflăcărată duce o bucătărie gri de apartament la un alt nivel.

Alegeți stiluri de șezut slimline. Căutarea seturilor de mese de bucătărie mici poate fi o sarcină dificilă. Trebuie să existe suficient spațiu pentru ca toată familia să adune scaune rotunde, dar cu spătarul înalt poate mânca mult spațiu. Luați în considerare scaunele; ele pot fi îndepărtate complet de sub masa dvs. pentru a maximiza suprafața de podea plimbabilă. Uitați-vă la mesele care se deschid și pe toate părțile, astfel încât să poată fi împinse pe perete, oferind spațiu pentru picioare sub toate cele trei părți rămase.

Mergeți fără mâner. O bucătărie fără mâini are un finisaj mult mai puțin agitat. Nu există, de asemenea, niciun fel de pescuit care să lipească bucăți pentru a agăța accidental hainele în timp ce treceți în camerele apropiate. Deosebit de util în amenajări de culoare, precum această bucătărie verde care duce direct până la o ușă.

Faceți ca spațiile cu forme incomode să funcționeze pentru dvs. Instalați rafturile sub streașine înclinate pentru a stoarce în ultimul centimetru în renovări mici de bucătărie.

Altul sub streașină. Această mică zonă de chiuvetă strălucitoare de bucătărie este înconjurată de dulapuri de bucătărie gri adaptate, care urmează un plafon înclinat fără un singur gol.

O mică masă și scaune de bucătărie pot acționa ca un perete care se divide parțial, ca și în această bucătărie cu galerii mici.

Mergeți pe un singur perete. În această bucătărie de lemn cu formă de u mic și alb, unitățile de scândură înaltă au fost limitate la un singur perete. Dulapurile mai înalte sunt albe, astfel încât să cadă departe de atenție.

Content retrieved from: http://www.home-designing.com/small-kitchen-ideas-tips-photos-accessories.